|

Rayovac Extra Hoortoestelbatterijen – Gehoorbatterijen - 60 Stuks

€19,95
€0,00
‹ Vorige pagina

Rayovac Extra Hoortoestelbatterijen – Gehoorbatterijen - 60 Stuks

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0) Beoordelingen
€19,95

Geniet van een ongeëvenaarde levensduur met deze hoortoestelbatterij
Gaat tot 9% langer mee dan andere gehoorbatterijen
Levert
 • Geniet van een ongeëvenaarde levensduur met deze hoortoestelbatterij
 • Gaat tot 9% langer mee dan andere gehoorbatterijen
 • Levert prestaties onder alle omstandigheden en temperaturen
 • Verkrijgbaar in de 4 meest toegankelijke maten: 10, 13, 312 en 675
 • Kwikvrij en beter voor het milieu
 • Verkrijgbaar als set van 60 stuks voor een vaste lage prijs

Goed om te weten:

 • Voor dit product gelden verlaagde verzendkosten van € 0,95 (in plaats van € 6,95).

Geen enkele hoortoestelbatterij gaat langer mee

Als het gaat om doen wat het belooft, kunt u erop rekenen dat de consistentie en duurzame technologie van RAYOVAC® EXTRA hoortoestelbatterijen u nooit teleurstellen. Rayovac is een wereldleidende fabrikant van hoortoestelbatterijen die continu de grenzen van hoortoestelbatterij-innovatie verlegt om hoogwaardige prestaties te leveren, zodat u uw leven ten volle kunt leven, dag na dag.

Wat maakt de Rayovac hoortoestelbatterijen zo goed?

 • Tot 9% langere batterijduur
 • Uitstekende prestaties in een breed temperatuurbereik
 • Kwikvrij voor minder belasting van het milieu

Met een verbeterde levensduur van de batterij, is de langst meegaande, best presterende batterij van Rayovac nog duurzamer, betrouwbaarder en robuuster. De gehoorbatterij voldoet aan de eisen van moderne hoortoestellen, waardoor het leven beter klinkt en u in staat wordt gesteld om meer te genieten van de momenten die er toe doen.

Prestaties en gebruiksgemak

Door een sterk geleidende fusie van een nieuw fabricageproces en meer universeel vermogen, wordt de Sound Fusion Technology gekenmerkt. Gesteund door meer dan een eeuw aan technische innovatie en investeringen, geloven de wetenschappers van Rayovac dat het de ideale combinatie van kracht, prestaties en betrouwbaarheid vertegenwoordigt in een breed temperatuurbereik.

De lipjes zijn 25% groter dan het standaard tabbladontwerp en ergonomisch ontworpen om het vervangen van de batterij van uw hoortoestel eenvoudiger te maken.

Hoortoestelbatterij maten en vervangen

De Rayovac hoortoestelbatterijen hebben kleurcoderingen waardoor u makkelijk kunt zien welke batterijen geschikt zijn voor uw hoortoestel. U heeft de keuze uit de meest gangbare maten, namelijk: 10, 13, 312 en 675. Lees de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestellen goed om te voorkomen dat u de hoortoestelbatterij verkeerd plaatst. Gebruik geen geweld als u de hoortoestelbatterij plaatst. Het batterijtje moet soepel in en uit de batterijlade van het hoortoestel komen.  

Zo vervangt u uw hoortoestelbatterijen:

 • Haal uw batterij voorzichtig uit de verpakking
 • Verwijder het lipje en laat het een minuut ademen
 • Plaats uw batterij in uw hoortoestel
 • Mis de momenten die ertoe doen niet

Kwikvrij is beter voor het milieu

Onze Rayovac hoortoestelbatterijen zijn kwikvrij en daarmee minder belastend voor het milieu. Deze hoortoestelbatterijen zijn niet oplaadbaar. Verwijder lege batterijen uit het hoortoestel om eventueel lekken te voorkomen bij geen gebruik. Breng lege hoortoestelbatterijen altijd naar een inzamelpunt voor batterijen en houdt deze uit de buurt van kinderen. Bewaren op kamertemperatuur.

Let op! De Rayovac Extra batterijen worden in vele verpakkingsvormen aangeboden. Dit betreft niet altijd de originele of meest recente batterij. Bij ons bestelt u 100% originele, dit jaar geproduceerde, Rayovac batterijen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen