|

Mario Russo Half Zip Trui met Rits - Schipperstrui

€29,95
€79,95
‹ Vorige pagina

Mario Russo Half Zip Trui met Rits - Schipperstrui

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0) Beoordelingen
Lezersprijs €29,95 €79,95
De Mario Russo Half Zip trui met rits is geschikt voor iedere gelegenheid, dankzij de
De Mario Russo Half Zip trui met rits is geschikt voor iedere gelegenheid, dankzij de perfecte combinatie van een hoge kwaliteit, prettig draagcomfort en tijdloze look. De schipperstrui is voorzien van stretch en is verkrijgbaar in talloze kleuren.

De ultieme combinatie van een hoge kwaliteit materiaal, prettig draagcomfort en een tijdloze uitstraling. Dat is de stijlvolle Mario Russo Half Zip trui met rits. De half zip schipperstrui van Mario Russo heeft een hoog draagcomfort en voelt zeer zacht aan dankzij het stretchmateriaal. Dit geeft u extra bewegingsvrijheid vanwege de rekbaarheid en de uitstekende pasvorm van de trui. De gevarieerde samenstelling van materialen (viscose en polyester) geeft dit model een luxe uitstraling.

Combineer de trui met rits

De trui met rits van Mario Russo is gemakkelijk te combineren met een stijlvolle jeans of chino voor elke dag. Ook kunt u de schipperstrui dragen op formele gelegenheden. De half zip trui kunt u eigenlijk overal en altijd dragen. De truien zijn beschikbaar in wel 13 kleuren; Blue, Cold Brown, Light Blue, Navy, Plaza Taupe, Picante, Antra Melange, Deep Taupe, Camel, Beige, Bordeaux, Duck Green en Black.

Italiaanse kwaliteit

De schipperstruien van Mario Russo bestaan voor 80 procent uit viscose en 20 procent uit polyester. Dit zorgt ervoor dat de trui fijn en zacht aanvoelt. Na een wasbeurt (op 30 graden) behoudt de schipperstrui zijn perfecte vorm.

Alle voordelen van de Half Zip schipperstrui

  • Voor iedere gelegenheid
  • Warm en comfortabel tijdens koude dagen
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Italiaanse kwaliteit; voelt zacht aan

Specificaties

  • Materiaal: 80% Viscose, 20% Polyester
  • Wasvoorschrift: 30 graden
  • Beschikbare maten: M, L, XL, XXL, 3XL
  • Beschikbare kleuren: Blue, Cold Brown, Light Blue, Navy, Plaza Taupe, Picante, Antra Melange, Deep Taupe, Camel, Beige, Bordeaux, Duck Green, Black
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen