|

My CloudyDream Hoofdkussen - Tegen Rug- en Nekklachten

€24,95
€69,95
‹ Vorige pagina

My CloudyDream Hoofdkussen - Tegen Rug- en Nekklachten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0) Beoordelingen

Product image slideshow Items

Lezersprijs €24,95 €69,95
Ontdek het My CloudyDream hoofdkussen, ontwikkeld met medische experts voor optimale nek- en rugondersteuning. Ervaar

Ontdek het My CloudyDream hoofdkussen, ontwikkeld met medische experts voor optimale nek- en rugondersteuning. Ervaar aanpasbaar comfort met versnipperde memory foam en geniet van de verkoelende zijde voor een stabiele nachtrust.

Goed om te weten: Om dit product te kunnen retourneren moet het in 100% nieuwstaat verkeren. In verband met hygiëne mag het product niet gebruikt/getest zijn. Indien het product wel gebruikt is, kan het niet worden geretourneerd en wordt het geweigerd.

Optimale nachtrust met het My CloudyDream hoofdkussen

Het My CloudyDream hoofdkussen is in samenwerking met medische experts ontwikkeld en biedt dit kussen optimale ondersteuning voor nek en rug. De aanpasbare versnipperde memory foam vormt zich naar uw unieke contouren, voor gepersonaliseerd comfort. Ervaar de verkoelende werking van de zijde behandeld met nylon, die de temperatuur reguleert voor ononderbroken slaap. Het hoofdkussen is geschikt voor alle slaapposities en voldoet het aan ieders behoeften.

  • Aanpasbare versnipperde memory foam voor persoonlijk comfort
  • Verkoelende zijde reguleert de temperatuur voor stabiele slaap
  • Ontwikkeld met medische experts voor optimale ondersteuning
  • Geschikt voor alle slaapposities
  • Premium kwaliteit met 70% visco-elastische vlokken en 30% schuimvlokken

Belangrijkste specificaties van de My CloudyDream hoofdkussen

Verkoelend effect Het kussen is ontworpen met een zijde behandeld met verkoelend nylon, waardoor de temperatuur tijdens het slapen stabiel blijft. Dit zorgt voor een comfortabele en rustgevende slaapervaring, waarbij eventuele temperatuurschommelingen worden geminimaliseerd.

Verminder rug- en nekklachten In nauwe samenwerking met artsen, fysiotherapeuten en specialisten is het My CloudyDream kussen ontwikkeld. De vulling van versnipperde memory foam past zich volledig aan naar de nek- en hoofdpositie, waardoor optimale ondersteuning wordt geboden. Dit draagt bij aan het verminderen van rug- en nekklachten, wat resulteert in een comfortabele slaap en een gezondere houding gedurende nacht.

Aanpasbare vulling Het My CloudyDream kussen biedt aanpasbaar comfort door de mogelijkheid om de versnipperde memory foam vulling toe te voegen of weg te nemen. Hierdoor kan de hardheid en hoogte van het kussen naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast, wat resulteert in een individueel afgestemde slaapervaring.

Geschikt voor alle slaapposities Het veelzijdige ontwerp van het My CloudyDream kussen maakt het geschikt voor alle slaapposities. Of u nu een buikslaper, rugslaper of zijslaper bent, dit kussen biedt de nodige ondersteuning en comfort voor een goede nachtrust, ongeacht uw favoriete slaaphouding.

Alle specificaties van de My CloudyDream hoofdkussen

  • Kleur: Wit
  • Materiaal zijde 1: 70% polyester, 30% nylon
  • Materiaal zijde 2: 100% polyester
  • Geschikt voor buik-, rug- en zijslapers

Afmetingen en gewicht van de My CloudyDream hoofdkussen

  • Product (l x b x h): 50 x 60 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen