Winkelwagen
Boek + 10 speciaalbieren + receptenboekje + vouchers

Box Belgische bieren

€ 29,95
Exclusief € 4,95 verzendkosten
geen

Een ‘masterclass’ voor elke bierliefhebber en een meesterlijke cadeautip!

Mooie box gevuld met:
• Boek ‘Masterclass Belgische Bieren’, 176 pagina’s vol prachtige foto’s en alles wat u te weten wil komen over het vloeibare goud. Bovendien krijgt u in dit boek uitgebreid culinair bieradvies.

• 10 Belgische Speciaalbieren: Cornet Oaked, Cornet Smoked, Rodenbach Classic, Rodenbach FruitAge, Steenbrugge Blond, Steenbrugge Wit, Brugge Tripel, Palm, Urthel Hop-It, Estaminet Refined Lager.

• Boekje ‘Beer & Food Pairing’ met o.a. 12 recepten van Viki Geunes (driesterren chef  van restaurant Zilte in Antwerpen)

• Extra: vouchers met korting op een bezoek aan de brouwerijen van Rodenbach en Cornet en op uw volgende aankoop van deze bieren. 

Meer informatie

Verwachte levertijd binnen 7 werkdagen
  • veilig betalen via iDeal of bankoverschrijving
  • uitstekende klantenservice
  • Product gegevens
  • Product Specificaties

Bier is in. Er worden volop brouwerijen geopend en nieuwe bieren gelanceerd. Meer dan andere landen kan België bogen op een diepgewortelde, authentieke en inmiddels door Unesco erkende biercultuur. Vol passie hanteren de bierbrouwers eeuwenoude, unieke brouwwijzen, waardoor we tot op de dag van vandaag kunnen genieten van verfrissend Vlaams roodbruin, sterk blond, maar ook van verrassende innovaties.

In deze box vind je niet alleen 10 smaakvolle Belgische speciaalbieren, zoals Cornet Oaked, Steenbrugge Blond, Rodenbach Classic en Brugge Tripel, maar ook het boek Masterclass Belgische Bieren, vol prachtige foto’s en alles wat je te weten wil komen over het vloeibare goud. Hoe en waar is het ooit ontstaan? Hoe gaat dat brouwen precies in zijn werk? Hoe kun je bier het beste bewaren en uitschenken? Bovendien geeft driesterrenchef Viki Geunes van Zilte Antwerpen culinair bieradvies: in de Beer & Food Pairing gids geeft de chef tips over welk bier je het best met welk gerecht combineert. Of je kan zelf aan de slag in de keuken met de 12 recepten die hij speciaal voor deze box creëerde. Mocht je na het proeven en lezen nog niet genoeg ondergedompeld zijn in de wondere wereld van het bier, dan staan er achter in het boek nog een aantal originele bezoektips aan brouwerijen en proeflokalen, en fantastische fietstochten die je door het Vlaamse bierlandschap voeren. Als extra’s ook in deze box: een tweetal vouchers voor korting op een bezoek aan de brouwerijen van Rodenbach en Cornet, en op je volgende aankoop van dit bier.

Kortom, een ‘masterclass’ voor elke bierliefhebber en een meesterlijke cadeautip!

 

EXTRA INFORMATIE

Boek ‘Masterclass Belgische Bieren’

->      176 pagina’s, softcover

->      Zie Extra beelden voor de synopsis en complete inhoudsopgave van het boek

Boekje Beer & Food Pairing

->      12 pagina’s, softcover

Omdat bier over een rijker aroma- en smakenspectrum dan wijn beschikt heeft het de laatste jaren een bijzondere plaats veroverd in de gastronomie. Driesterren chef Viki Geunes van restaurant Zilte in Antwerpen neemt je in dit boekje graag mee in de boeiende wereld van Beer & Food Pairing. Naast weetjes hoe je er mee aan de slag gaat ontdek je zijn 6 lente-zomer en 6 herfst-winter creaties, telkens haalbare recepten voor elke hobby-kok.

10 Belgische speciaalbieren         

 

Bier

Vol.

Alc. %

Stijl / Type bier

1

CORNET

33cl

8,5%

Sterk blond bier, Oaked

2

CORNET Smoked

33cl

8,5%

Sterk blond bier, Oaked, Smoked

3

Rodenbach Classic

25cl

5,2%

Vlaams roodbruin bier, zuur bier

4

Rodenbach FruitAge

25cl

3,9%

Fruitbier

5

Steenbrugge Blond

33cl

6,5%

Fris en fruitig blond bier

6

Steenbrugge Wit

25cl

5,0%

Abdijbier, witbier

7

Urthel Hop-It

33cl

9,5%

Licht blond IPA bier

8

Palm

25cl

5,2%

Amberbier

9

Brugge Tripel

33cl

8,7%

Tripel

10

Estaminet Refined Lager

25cl

5,3%

Goudblond lager, pils

 ->      De 10 Belgische speciaalbieren in deze box vormen een gevarieerde mix van verschillende bierstijlen en gistingswijzen.

->      Zie Extra beelden voor een uitgebreider overzicht met gistingswijze en korte info per bier.

 

Extra’s: Kortingsvouchers Rodenbach en CORNET (bier & bezoek aan brouwerij)

10% KORTING bij aankoop van minimum €5 aan producten van het merk CORNET

10% KORTING bij aankoop van minimum €5 aan producten van het merk Rodenbach FruitAge

1+1 GRATIS brouwerijbezoek De Hoorn

1+1 GRATIS brouwerijbezoek Rodenbach


->      Zie Extra beelden voor een voorbeeld van de vouchers.

->      Alle vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

->      De vouchers voor korting op bier zijn geldig bij aankoop via de webshop www.s-hop.be en levering in Nederland en België.

->      De reguliere openingstijden voor brouwerijbezoek kunnen aangepast worden tengevolge    van COVID-19 maatregelen. 

->      Uitgebreide actievoorwaarden staan vermeld op de vouchers in de box.

->      Alle vouchers zijn voorzien van een unieke (bar)code. Vermenigvuldigen of ander misbruik is zinloos en niet toegestaan.   

Even geduld...